sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Korttikurssin satoa

Eilinen päivä sujui mukavasti askartelun merkeissä, sillä olin Paperinauhan leimailukurssilla. Kiitos vielä Miialle ja Helille loistavasta ohjauksesta ja kivasta kurssipäivästä! Niin paljon tuli uutta asiaa väreistä, värittelystä, papereista ja tarvikkeista, että aivan päässä surisee. Miia esitteli erilaisia värejä ja väritystekniikoita, joita saimme sitten itse kokeilla. Värittely vaatii tietysti rutkasti harjoittelua ennen kuin sen taitaa Miian tavoin, mutta totesin, että taidan pysytellä edelleen Promarkerien parissa :D Vaikka Chalkseilla sai kyllä tehtyä kivoja varjostuksia ja ne pehmensivät sävyjä. Ja Derwentin Inktenseillä ja öljyllä tuli myös kaunis jälki, kun uskaltauduin värittämään tosi yksinkertaisen kuvan. Ehkä siis jokunen opin siemen jäi itämään! :)


Pari korttia sain kurssilla valmiiksi. Tämä Sarah Kay:n kuva on mielestäni tosi ihana, mutta hankala väritettävä pienten yksityiskohtien takia. Väritin sen Copic-tusseilla ja päällä on hieman chalkseja. Rusetissa kiinni oleva teksti on leimattu kutistemuoville, joka sitten kuumennettaessa kutistuu. Circle it -leiman kuva kutistuu siis 3,5 cm:stä n. 1,5 cm:iin, mutta teksti näkyy yhä selvästi. Näitä pitää kokeilla lisää!




Toisella kurssilla tekemälläni kortilla osallistun Jehkottaren haasteeseen, joten siitä oma postaus. Mutta täytyy tässä jo sen verran sanoa, että innostuin tosi paljon tuosta korttipohjan tekemisestä itse leimaamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti