tiistai 31. maaliskuuta 2009

Tiistain tilkkuja

Kuten blogini esittelyssä vähän lupailin, niin laitanpa välillä näytille muutakin kuin kortteja. Tilkkutöitä ja muita ompelujuttuja tulee tehtyä - välillä enemmän, välillä vähemmän. Tällainen seinälle laitettava tasku valmistui hiljattain, ja ole siihen tosi tyytyväinen. Ulkoiseen puoleen siis, toivottavasti toimii myös käytännössä!
Taskuun ajattelin pistää kaikenlaista pientä postia, joka jäisi muuten ajelehtimaan pöydälle, mutta jota ei voi poiskaan heittää. Vastaava pussi minulla on joulukortteja varten ja on siihen tosi kätevä, mutta ei niitä tonttukuvia jaksa koko vuotta katsella ;)



Punaisen lehmätyynyn tein siskolleni joululahjaksi. Pidän näistä pirtsakoista lehmistä, ja tämäkin kangas minulla oli pitkään varastossa ennen tyynyksi päätymistään. Näköjään kannattaa luottaa fiilikseen ja ostaa kivoja materiaaleja varastoon. (Tosin rakas mieheni voi olla tästä eri mieltä.. ;))



Erityisesti pidän tästä kohdasta, missä lehmän häntä on applikoitu reunan ulkopuolelle.


1 kommentti:

  1. Ihania ja huolella viimeisteltyjä! Tuo häntäjuttu on superkiva:) Haluaisin palkita sinut osallistumisesta haasteeseeni: käys kurkkaamassa blogiini ja seuraa ohjeita:) Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista